Vertrouwelijke vernietiging

Vertrouwelijkheid wordt bij Coolrec met een hoofdletter “V” geschreven. Wij garanderen immers dat uw apparaten worden vernietigd en nooit meer op de markt teruggevonden kunnen worden.

Wij bieden u een op maat gesneden dienstverlening aan. Zoals u het wenst. Met afsluitbare containers, verzegelde vrachtwagens, onder toezicht, met videobeelden of fotomaterialen. Onze locaties zijn voorzien van camerabewaking, afgesloten en beveiligde opslag, elektronische toegang en gescreende medewerkers.

Wij kunnen complete apparaten vernietigen, maar ook hebben we gespecialiseerde oplossingen voor het vernietigen van harde schijven en andere datadragers. Met een snippergrootte van 1 x 1 cm, is de vertrouwelijke informatie gegarandeerd niet terug te halen. 

Vernietiging onder douanetoezicht
Wij bieden naast de vertrouwelijke vernietiging, ook nog vernietiging onder douanetoezicht. Conform uw wensen en eisen, wordt de douane gevraagd aanwezig te zijn bij het vernietigen van partijen goederen. Coolrec verzorgt de afstemming. U moet hier denken aan nog niet ingeklaarde goederen of in beslag genomen goederen.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat Coolrec voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen