Services

Behalve het primaire proces van duurzame verwerking van e-waste tot het leveren van hoogwaardige secundaire grondstoffen, biedt Coolrec ook enkele additionele diensten aan om haar klanten maximaal toe te kunnen komen aan de individuele wensen en eisen van haar klanten.

 • Demontageploeg
  Hebt u apparatuur wat op locatie ontmanteld moet worden of gede-installeerd, dan hebben wij voor u een prachtige oplossing. Wij komen dit met het juiste materieel voor u doen. Wij ontmantelen, voeren af en verwerken de apparaten. Zekerheid, vertrouwelijkheid, gemak en deskundigheid zijn hiermee voor u gewaarborgd.

  Is het héél complex en ziet u even geen directe oplossing? Wij sturen eerst een expert die met u de oplossingen gaat doornemen. We leggen u een op maat gesneden voorstel voor.

  Na afvoer en verwerking krijgt u van ons een rapportage met de gewerkte uren, afgevoerde hoeveelheden en een verwerkingscertificaat. Zo kunt u alles netjes registreren.

 • Individueel afvalplan (IAP)
  Als u producent bent van elektr(on)ische apparaten, moet u voldoen aan de Europese wetgeving AEEA (WEEE).  U heeft immers de zogenaamde producenten verantwoordelijkheid. Dit beschrijft dat u verantwoordelijk bent voor de inzameling en verwerking van afgedankte apparaten, die u op de markt heeft gebracht.

  U kunt u eenvoudig aansluiten bij de bestaande collectieve systemen, zodat u verzekerd bent van de juiste naleving van de nationale en Europese wetgeving en waarbij logistiek en verwerking zijn geborgd.

  Ook kunnen we samen met u een individueel plan opzetten, waarbij u uiteraard ook volledig voldoet aan alle wetten. U bent dan volledig zelfstandig in uw besluitvorming.

 • Internationaal management
  Coolrec kan voor u ook een oplossing bieden in alle Europese landen. Samen met een sterk netwerk van vooraanstaande Europese en erkende recyclingbedrijven, bieden wij alle services. Van management tot logistiek, van verwerking tot compliancy.

 • Logistiek
  Coolrec organiseert voor u ook de volledige logistiek. Van het plaatsen van inzamelmiddelen, aanvragen van afvalstroomnummers en de inzameling. Uiteraard verzorgen wij de complete administratie hierom heen.

 • Consultancy
  Welke vraag u ook heeft over verwerking van apparaten, deze kunt u ons altijd stellen. Uiteraard komen wij ook graag langs om uw vragen te bespreken. Samen met u vinden we altijd een passend antwoord. Coolrec kan immers leunen op de zeer goed bezette afdeling ‘waste management’ van Van Gansewinkel. Weten wij het antwoord niet, dan gaan wij het uitzoeken!

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat Coolrec voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen